Droomvogel

Droomvogel

 

 

 

Mag er meer aandacht voor kinderspel komen? De Droomvogel vindt van wel. Via publicaties, speelprentenboeken, speltrainingen en workshops probeert De Droomvogel het roer om te gooien en aandacht te vragen voor het belang van kinderspel als basisactiviteit van het kind.

Waarom? Op de allereerste plaats voor het spelplezier en de ontspanning. En op de tweede plaats, om de fantasie te prikkelen en spelenderwijs te oefenen in de omgang met elkaar.
Want: samen leven begint bij samen spelen!

VOOR AL UW VRAGEN OVER
Stichting De Droomvogel, het Droomvogelproject; de voorstellingen, trainingen, bestellingen en overige zaken vragen wij u vriendelijk het contactformulier in te vullen op de site http://www.droomvogel.nl of informatie aan te vragen via Marlies Greve, Chopinlaan 49, 2253 BT Voorschoten. Telefoon: 071 5617412, E-mail: info@droomvogel.nl

Hier een aantal van onze verteltafels die u kunt kopen. In totaal hebben we 4 peuterboeken met verteltafel en 5 kleuterboeken met verteltafel.

De prijs van de verteltafels bij de peuterboeken is € 29,95.                                                                  De prijs van de verteltafels bij de kleuterboeken is € 39,95

We hebben sinds kort ook een vertelwand ( 170 x 200 cm) met als thema een bos en daarbij de 4 seizoenen. Prijs is op aanvraag.

 

Het kleuterboek “Ziekenhuisje spelen”

IMG_0658

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleuterboek “Tovenaartje spelen”

IMG_0661

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleuterboek “Treintje spelen”

IMG_0654

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleuterboek “Piraatje spelen”

IMG_0651

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleuterboek “Vogeltje spelen”

IMG_0653

 

 

 

 

 

 

 

 

Het peuterboek bakker “Raad eens wie ik ben”

IMG_0663

 

 

 

 

 

 

 

 

Het peuterboek clown “Raad eens wie ik ben”

IMG_0666

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het peuterboek politieagent  “Raad eens wie ik ben”

IMG_0668

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het peuterboek brandweer “Raad eens wie ik ben”

IMG_9079